Picturi

26 răspunsuri la Picturi

 1. Ely spune:

  Matusa,imi plac poeziile dumitale foarte mult.
  Si eu am scris poezii:)ehe
  Vreau sa va invit anul acesta la nunta mea
  ..mai exact va fi pe 18iunie vara aceasta…
  ..m’as bucura foarte mult sa fiti impreuna cu noi
  la aceasta sarbatoare…si acuma nah numa daca
  puteti …Mi’ar placea foarte mult sa am in tablou pictat
  ….noi va asteptam cu draggg!!!fiti binecuvantati!!!!

  • Greta spune:

   Mulţumesc mult pentru aprecieri! Cât depre Spania este un vis neîmplinit deocamdată, dar cine ştie…. Acuma să vedem, mare este harul Domnului! Restul surpriză!
   Te binecuvântez în numele Slăvit al Domnului şi pe fraţii tăi la fel.

   Dacă ai poezii, te rog să mi le trimiţi, te pup

 2. Alexandru spune:

  Îmi plac mult picturile. Sunt deosebit de frumoase și mă conduc în ,,Țara basmului” prin artistismul și măiestria cu care au fost create. Slăvit este Domnul prin ele.
  Bravo soră Greta, multe binecuvântări și Vă așteptăm cu noi lucrări în arta frumosului.

 3. Greta spune:

  Mulţumesc mult frate Alexandru, mă bucură prezenţa ta în acest spaţiu virtual, părerea ta contează pentru mine. Mult Har şi pace ţie şi familiei tale.

 4. cristi jula spune:

  v’a inzestrat Bunul Dumnezeu cu multe calitati,sunt deosebite si noi avem o pictura acasa care poarta semnatura dumneavoastra:) Domnul sa fie laudat pentru toate!

 5. dan olaru spune:

  ultima vizita pe care am facut o pe blogul d voastra a privat ochiul meu de atata bucurie pe care insa, am descoperit o de data aceasta privind lucrarile pe care ni le propuneti. doresc binecuvantare si inspiratie peste fiinta d voastra.

 6. Felix M spune:

  Tatal ceresc Si-a aratat generozitatea cand v-a inzestrat ca artist plurivalent.Ma minunez privind picturile si constat ca semnatura GRAND (MARE) nu se dezminte.Domnul sa va binecuvanteze!

 7. Greta spune:

  Frate Felix, vă mulţumesc din suflet pentru aprecieri dar aşa cum spuneţi toate le datorez Domnului care a avut multă dragoste faţă de mine. Eu am făcut întotdeauna prea puţin şi sunt vinovată pentru asta. Este o onoare pentru mine prezenţa Dumneavoastră aici. Fiţi binecuvântat!

 8. Pop margareta spune:

  Slava D-lui pt toate talentele cu care v-a înzestrat si mai ales Slava Lui că v-a chemat sa-i puneți in negoț… căci la revenire vei auzi vocea Stapînului: ” Vino rob bun si credincios … intra in bucuria Stapînului tau” … Ajuta-ne D-ne sa ne cercetam daca nu cumva am îngropat talantul nostru căci Stapinul a dat fiecăruia după capacitatile sale

  • Greta spune:

   Mulţumesc din inimă pentru aprecieri! Tot ce sunt, sunt prin El, fără El nu aş fi nimic decât un bulgăr de pământ trecător.

 9. zaharia b spune:

  “Bunicutzaaaaa…” si mie imi plac picturile tale; felicitari pentru ele ! Sa stii ca eu ador fotografia, chiar daca nu imi iese atat de artistica precum picturile tale, dar tot o parte din minunatiile ce ne-a daruit Dumnezeu, retine si aparatul meu cu ‘ochean’ de maestru. Am si identificat deja cateva tablouri la care in fototeca mea exista replica gata pregatita.
  Dar frumoasele mele gladiole, in albumul tau, nu le-am intalnit inca…

  Daca deschizi si o rubrica foto, iti promit un album belgian verde si violet si galben si roz si in toate culorile florilor ce Dumnezeu ne-a daruit aici in… aproapiere de Tara lalelelor.

  • Greta spune:

   Mulţumesc pentru aprecieri, mă bucur că eşti un iubitor de artă şi frumos, Domnul să te binecuvânteze! Am să deschid o rubrică pt. fotografii şi aştept albumul tău.
   Mă onorează prezenţa ta pe blogul meu, şi te rog acolo în Belgia unde te-a aşezat Domnul, adu-ţi aminte şi de noi, fraţii tăi din România, pomenindu-ne în rugăciunile tale.

 10. viorica spune:

  Santeti o mare artista .Si eu am artisti in casa dar dumneata ne depasesti .Fii binecuvintata!

 11. Greta spune:

  :) Mulţumesc mult!
  Fiţi binecuvântată soră Viorica!

 12. Ești o femeie prea binecuvântată de Dumnezeu … pagina este foarte completă, interesantă și plină de inspirație … este un loc bun pt a petrece timpul liber !!!

  Domnul să fie cu tine și să îți dea putere pt a continua cu inspirație pt a face cât mai interesnt și cunoscut acest dar pe care îl ai de la Dumnezeu …

  Te salut cu pacea Domnului !!!

 13. Greta spune:

  Mulţumesc! Tot ce am este de la Dumnezeul meu drag care a avut un har bogat pentru mine. Domnul să fie cu tine şi ai tăi!

 14. Rodi spune:

  Cita frumusete in natura. Bine a zis psalmistul caci “Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mînilor Lui.” Ps. 19:1 Natura ne vorbeste si Il slaveste pe marele Creator.

 15. Ficard Florica spune:

  am fost deosebit de onorată să aflu că aveţi un blog personal, abia acum l-am găsit, dar m-am bucurat admirând măiestria artistică cu care Domnul v-a înzestrat, picturile sunt de o frumuseţe rară observ că apreciaţi în special culorile albastru şi roşu precum şi nuanţe sau tonuri derivate din ele nu pot spune că este mai frumoasă una ca alta dar privirea mea a rămas totuşi mai insistentă asupra picturii “Coşuleţ cu viorele” aş dori să vă întreb nu le-aţi expus nicăieri totuşi sunt opere şi ar trebui ca fraţi şi surori în Domnul să se bucure de măreţul har declinat şi în opere de artă picturale ale sfinţilor Săi
  fiţi binecuvântată Domnul să fie slăvit!

 16. BOBOC IORDANICA spune:

  Sunt placut surprinsa sa vizitez blogu dv .si sa vad asemenea lucrari de pictura.Va felicit pentru acest dar de la Dumnezeu!Domnul sa va binecuvinteze!

 17. dora galbau spune:

  SINT ASA DE MINUNATE LUCRARILE DVS!!DOMNUL SA VA DEA MULTA INSPIRATIE .FITI BINECUVINTATA!

 18. Ingrid spune:

  Domnul sa te binecuvinteze, draga sora Greta, nu asi putea sa spun care din tablouri este mai frumos decit altul… si poeziile sunt f frumoase, chiar inteleg totul, desi nu stiu limba romäna bine…
  Multumesc Domnului ca ne-am cunoscut !
  Te imbratisez

 19. Elly spune:

  Câte daruri a pus Domnul în dumneavoastră! Sunteţi minunată! Îmi plac foarte mult picturile :)
  Fiţi binecuvântată!

 20. mariana marcus spune:

  Domnul isus sa te binecuvinteze e frumoasa pagina ta i-mi plac si poeziile si pictura salutarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>