Categorii
cugetare

Şi asta va trece


Se spune că într-o zi bijutierul împătatului David a ieşit supărat foc de la împărat. În curtea palatului l-a întîlnit pe înţeleptul Solomon, copil pe vremea aceea.
-De ce eşti supărat meştere aurar? La întrebat copilul.
-Cum să nu fiu supărat, că tatăl tău caută să-mi ia viaţa, uite mi-a cerut să-i fac un inel care să-l înveselească când este supărat şi să-l trezească la realitate când este foarte bucuros.
-De unde să ştiu eu să fac aşa ceva? Nu este nici o îndoială că mă vrea mort.
-Nu fi trist meştere că te scap eu, acesta este un lucru simplu, spuse copilul Solomon.
-Uite îi faci un inel pe care îi scrii : „ŞI ASTA VA TRECE”
Când Tatăl meu va fi supărat şi va privi inelul va înţelege că nu merită pentru că… şi asta va trece, iar când va fi vesel şi va privi la inel acesta îl va atenţiona să nu întreacă măsura că… şi asta va trece!
… şi astfel înţeleptul Solomon a rezolvat atunci problema meşterului bijutier.

Acum, orice ai avea, o suferinţă mare, un necaz, o boală sau… dinpotrivă, o bucurie mare, un câştig, să nu uiţi niciodată că… ŞI ASTA VA TRECE.

Doar Dumnezeu rămâne în veci! El să te binecuvânteze!

4 răspunsuri la “Şi asta va trece”

frumos…pacat ca unele clipe frumoase trec asa de repede :(( dar… asta e viata, singura nadejde e ca vor veni alte clipe minunate care vor umbri frumusetea celei trecute si astfel zambetul nostru va inflori ca, un trandafir care isi deschide larg petalele…

pace Greta ,foarte interesanta istorie ,Domnul sa te binecuvinteze nu de geaba a fost intelept Solomin ,imi place foarte mult sa citesc aceasta pilda si multe alte ca si acestea .E minunat cuvintu-l lui Dumnezeu .amin Domnul sa-ti rasplateasca toata munca pe care o depui in lucru Domnului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *