Fulgul de zăpadă

Fulgul de zăpadă

puritate, linişte, curăţie....


Afară este iarnă, o iarnă de vis în care ninge şi ninge vârtos, fulgii de zăpadă cad din cer zburdând împinşi de vânt încoace şi-ncolo.
Ninge cu fulgi mari, zăpada imaculată acoperă pământul îngheţat, cerul cu pământul parcă s-au unit prin puritatea şi albul fulgilor de nea. Tot ţinutul acesta a devenit de un alb pufos, imaculat. Toată sălbăticiunea lui, mizeria, noroiul îngheţat a fost acoperit cu o pătură albă de nea, căpătând o înfăţişare nouă, albă, pură şi liniştită.
Privind în jurul meu am înţeles mai bine ca oricând lucrarea lui Dumnezeu, făcută de sângele lui Cristos în om.
Aşa cum zăpada a acoperit totul în jur, dându-i o nouă culoare, un nou aspect, aşa am fost noi transformaţi când sângele lui Isus Hristos a acoperit toată mizeria din viaţa noastră, toate păcatele.
Sângele a acoperit, ba mai mult a şters, tot trecutul făcând din noi oameni noi, curaţi!
Prin sângele sfânt am fost transformaţi, dar acest sânge sfânt oferă şi protecţie împotriva păcatului a duhurilor necurate, la fel cum zăpada oferă protecţie pentru pământ.
Stând afară în ninsoare am înţeles încă o dată cât de mare e Dumnezeu. El ne vorbeşte prin tot ce este în jurul nostru, până şi prin fulgul de nea.

Acest articol a fost publicat în meditaţii și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Fulgul de zăpadă

 1. Dorin Andrei spune:

  Numai Dumnezeu poate să cureţe toate păcatele noastre!
  Îmi place cum scrii, felicitări pt. site

 2. Greta spune:

  Mulţumesc şi te mai aştept! Domnul să te binecuvânteze!

 3. olaru dan spune:

  apreciem darul pe care Dumnezeu l-a pus in d.voastra. EL sa va inatreasca si sa va faca roditoare in aceasta slujire. binecuvantari

 4. Greta spune:

  Mulţumesc mult Dan! Contează mult pentru mine încurajarea ta . Te salut pe tine şi familia ta în numele slăvit a Domnului Isus! El să vă binecuvânteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>